QUÈ ÉS GIROSCOPI

Giroscopi és la xarxa de tècnics de cultura de les comarques gironines que coordina la Casa de Cultura de la Diputació de Girona amb una clara voluntat de ser un punt de trobada que ofereixi recursos i que faciliti l’intercanvi entre els agents culturals del territori. Un espai pensat per donar-se a conèixer, establir col•laboracions i ampliar coneixements amb l’objectiu de construir un observatori i fer divulgació del sector cultural gironí .

Una mica d’història...

Giroscopi cultural va néixer el 2007 com una Fira d’iniciatives culturals.

Les tres primeres edicions Giroscopi va tenir forma de fira, amb estands expositius de projectes culturals, públics i privats, jornades de formació, i mostra d’espectacles que il•lustraven la fira i s’obria al públic en general.

En les darreres edicions, les jornades de formació han seguit ocupant dues jornades dels mesos entre octubre i novembre, i la mostra s’ha ofert a diferents municipis en diferents dates.

Giroscopi es manté actualment com la xarxa de tècnics de cultura de les comarques gironines, oferint jornades de formació, intercanvi i mostra d’espectacles, amb una clara voluntat de ser un punt de trobada que ofereixi recursos i que faciliti l’intercanvi entre els agents culturals del territori.